Vi bruger cyklen til og fra 99% af vores opgaver!

Handyman-KBH har kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.
Handyman-KBH har kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Handyman-opgaver:
Se hvad en handyman kan lave for dig

Når du har nogle praktiske hængepartier i boligen eller på arbejdspladsen, der måske er for små til en håndværker, så kan en handyman-løsning være vejen frem.

Men hvad er det for nogle opgaver, en handyman kan hjælpe dig med?

Dét spørgsmål finder du svar på herunder.

Få en professionel handyman på Amagerbro ud forbi dig i dag – med HandymanKBH.

Hvilke opgaver løser en handyman?

Når du har brug for hjælp til det praktiske, så kan det være en god idé at tage fat i en handyman frem for en regulær håndværker.

En almindelig handyman er både billigere, mere fleksibel og har ofte også et bredere erfaringsgrundlag end fx en tømrer, som udelukkende arbejder i træ.

Så… Hvilke opgaver løser en handyman så for dig?

Det enkle svar er lige så simpelt som det er ukonkret. For du kan faktisk bruge en handyman til tæt på hvad som helst. Så længe vi taler om små og mellemstore praktiske ting, selvfølgelig.

Her tænker vi særligt på reparationer, vedligeholdelse og simple byggeopgaver.

Har bordpladsen fået dybe ridser? Binder døren ud til badeværelset? Skal du have lagt ny terrasse? Eller kunne du godt tænke dig en smart opbevaringsløsning i hulrummet mellem skabet og loftet?

Her er en tommelfingerregel: Hvis du kunne finde på at spørge et praktisk begavet familiemedlem om råd eller vejledning til noget du vil have lavet, så er det altid en opgave for en handyman.

 

Eksempler på handyman-opgaver

Nogle gange kan det selvfølgelig være rart med noget mere konkret. Herunder har jeg listet nogle eksempler på opgaver, jeg ofte laver for mine kunder:

 • Havearbejde
 • Malerarbejde
 • Samling af møbler
 • Ophængning af TV
 • Lægning af terrasse
 • Alment oprydningsarbejde
 • Montering af nye bordplader
 • Tilretning af skæve døre og låger
 • Opsætning af billeder og billedvægge
 • Ophængning og montering af lamper
 • Ophængning af gardiner og persienner
 • Reparationer og vedligeholdelse af altaner
 • Montering af reolsystemer, kasser og hylder


…og meget, meget mere!

Listen her er slet ikke udtømmende. Så selvom din opgave ikke nødvendigvist skulle være at finde på listen herover, så kan jeg højst sandsynligt stadig klare den.

 

Handyman-opgaver kan både være store og små

De fleste opgaver, jeg bliver kaldt ud til at hjælpe mine kunder med, er i en lille eller mellemstor størrelsesorden.

Små opgaver, som ophængning af billeder, lamper og hylder, har jeg mange af.

Mellemstore opgaver, såsom montering af nye bordplader, karme, paneler osv., får jeg også en del af.

Og relativt store opgaver, som fx lægning af terrasse eller rejsning af skur eller garage, er også opgaver, jeg som handyman tager på mig.

Som oftest er alle de opgaver, jeg får henvendelse på, af en art, jeg som almindelig handyman sagtens kan klare. Med mindre du skal have bygget et helt nyt hus, eller skal have gang i det helt store anlægsarbejde, selvfølgelig.

 

Så hvilke opgaver kan en handyman ikke klare?

Som sagt er der ikke så mange begrænsninger på de opgaver, du kan sætte en handyman til. Hvis du alligevel gerne vil vide hvilke typer opgaver, en handyman som regel ikke tager på sig, så får du her nogle eksempler.

Skal du have bygget en komplet ny bygning eller tilbygning, med alt fra støbning af fundament, træk af ledninger, grundlæggende VVS-arbejde og lignende, så er det bedre at tage fat på en bygherre eller en entreprenør. 

Specialiserede arbejdsopgaver som fx hulmursisolering, landskabsarkitektur eller hvidkalkning af kirkebygninger… ja, det siger også lidt sig selv, at en almindelig handyman måske er lidt for generalist til den slags 🙂

Men med stort anlægs- og specialistarbejde som undtagelser til reglen, så er der stadigvæk masser af opgavetyper, som egner sig perfekt som handyman-opgaver.

 

Book mig til dine handyman-opgaver nu

Er du klar til at få en professionel handyman til at klare opgaverne for dig?

Så tøv ikke med at tage fat på mig herunder. Du kan både booke direkte online – eller ring mig op, hvis du vil være sikker på, at jeg er handyman for din opgave.

Jeg ser frem til at hjælpe dig!